2015 m. liepos 20 d., pirmadienis

Tundra'15

Atostogos į pabaigą, bet per 5 dienas galima dar daug ką nuveikti, ypač kai namuose guli bilietai į festivalį Tundra'15.
Visada norėjau nukeliaut į Tundrą, bet visada atsirasdavo trukdžių. Bet šiemet visi keliai buvo atviri ir visi jie vedė į Varėnos dainų slėnį.
Nuostabi vieta: ežeras, miškas. Atotrūkis nuo civilizacijos. Visi traukia pasinert į keletą dienų truksiantį sapną.
Atvykstam ketvirtadienį. Įsikuriam nuošaliam kempingo kampelyje, aplink po truputį kyla palapinės, skamba muzika iš čia pat kempinge įsikūrusios Chill stage. Stebim pasiruošimo procesą, kitos erdvės dar tik ruošiamos, dar tik kuriasi visa magiška stovykla.
Pirmą dieną nuovargio pakirsti, kaip tikri senukai anksti nuėjom miegoti ir taip ruošėm savo senus kaulus penktadieniniam reivui.
Penktadienį dieną pachillinę vakare išsiruošėm į kelionę po tą magišką stovyklą. Visos erdvės veikė pilnu pajėgumu, žmonės linksminosi, atiduodami paskutinės jėgas. Taip ir mes - trypėm iki ryto, kol paskaudo kojas, nugaras ir šaltis visai sužnaibė veidus.
Beveik toks pats scenarijus buvo ir sekančią dieną.
Gėda prisipažinti, bet nepasinaudojom nė viena menų dirbtuvių siūloma pramoga, tačiau stebėjom iš šalies ten vykstantį veiksmą. Paskaitos, tatuiruotės, pakabukų darymas, sapnų gaudyklės.. Tai tik maža dalis festivalyje vykusių užsiėmimų. Nekalbant apie atlikėjus.. Jų buvo visa galybė, kiekvienas savitas, kiekvienas savaip geras. Labiausiai laukiau Girių dvasių pasirodymo. Tai nuostabi lietuvio kuriama muzika, kuri neturėtų palikti abejingų, dėl savo gilaus skambesio ir nežemiškų garsų.
Taip pat pasirodė mūsų laukti Occult, bei Intakz.
Festivalyje veikė sauna, dušai (!!!), šalia tyvuliavo ežerėlis. Viskas ko reikia jaustis patogiai!
Užskaitau festivalį 100%. Žemai lenkiu galvą organizatoriams už tai, kad geba šiomis dienomis sukurti magiją ir užburti žmones.



 Chill stage


Chill stage

Chill stage
                                          Chill stage                                             Psy stage


                                                                          Psy stage


O čia aš žvelgiu į praėjusias atostogas. Atia, atostogos! Susitiksim rudenį!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą